PRIMÀRIES AL PSC
Política 19/02/2011

La participació a les primàries del PSC ha estat del 34%

Un 63% de militants s'han mobilitzat a votar per només el 23% dels participants

Redacció
1 min
Tura i Hereu

BarcelonaLes dades de les primàries al PSC de Barcelona mostren que, percentualment, la militància s'ha mobilitzat més per donar la seva opinió. I el seu suport ha estat, majoritàriament, per Jordi Hereu.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En total han votat 4.214 persones entre militants i simpatitzants. D'aquests vots, 2.484 han estat per l'actual alcalde mentre que Tura n'ha sumat 1.669. No hi ha diferències notables entre els vots d'un i altre grup. Els suports a Hereu es reparteixen en 1.337 per part dels militants i 805 dels simpatitzants, mentre que el en cas de l'exconsellera ha rebut el vot de 1.147 militants i 864 simpatitzants.

Per districtes i sectorials, Hereu ha aglutinat la majoria dels vots a les agrupacions de Ciutat Vella, Sants-Montjuïc, Les Corts, Horta Guinardó, Nou Barris, Sant Andreu, Sant Martí i a les sectorials de Salut i Funció Pública

Per la seva part, on més suport han donat a Tura ha estat a l'Eixample, Sarrià-St.Gervasi, Gràcia i a les sectorials de Educació i Universitats, Medi ambient i Cultura i Comunicació.

stats