Societat 02/04/2013

Aena licita la construcció del nou camp de golf per a viatgers de l'aeroport del Prat

El camp anirà a l'espai de l'antic Real Club de Golf del Prat i inclourà comerços, restaurants i un parc públic. L'objectiu és atreure passatgers de connexió

Efe
1 min
La construcció de la tercera pista  de l'aeroport del Prat, a judici

El Prat de LlobregatL'empresa pública Aena ha licitat la construcció del futur camp de golf que funcionarà a les instal·lacions de l'Aeroport de Barcelona i que es dirigirà especialment als passatgers que facin escala a l'aeroport del Prat, segons ha informat l'aAjuntament del Prat de Llobregat.

La concessió afecta l'espai restant de l'antic Real Club de Golf del Prat, situat entre el Centre de Recuperació d'Animals Marins (CRAM), el passeig de la platja i la tercera pista de l'aeroport.

La licitació comprèn la restauració de la Casa Club del Golf, que es destinarà principalment a usos d'hostaleria i comercials, la construcció i explotació d'un camp de golf i la creació d'un gran parc públic obert al passeig de la platja.

El camp de golf tindrà 180.000 metres quadrats, serà més petit que un de tradicional de 18 forats i es podrà recórrer en una hora i mitja perquè puguin aprofitar-lo els passatgers que facin connexió a Barcelona.

L'Ajuntament del Prat completarà aquest sector del Litoral amb la remodelació del passeig de la platja entre el CRAM i el final, donarà continuïtat al carril bici i habilitarà noves places d'aparcament per a cotxes.

stats