SOCIETAT
Societat 06/06/2013

Colau insta el PP a canviar la llei hipotecària després del premi europeu a la PAH

La portaveu de la PAH ha instat els populars a demanar disculpes per insultar-ne els membres

Europa Press
1 min

BarcelonaLa portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH), Ada Colau, ha instat aquest dijous el PP a reaccionar i canviar la llei hipotecària després que el Parlament Europeu ha guardonat la plataforma amb el premi Ciutadà Europeu 2013, que distingeix "persones o organitzacions excepcionals que lluitin pels valors europeus". En declaracions a Europa Press, ha agraït el reconeixement i ha confiat que serveixi per donar visibilitat a les reivindicacions de la PAH i que Espanya posi fi a "l'anomalia absoluta" que suposa la seva legislació hipotecària.

"Ens sembla que el PP hauria de reaccionar", ha sostingut Colau, que també ha instat els populars a demanar disculpes per, segons la seva opinió, haver criminalitzat i insultat la gent que forma part de la PAH.

La portaveu de la plataforma ha remarcat que el guardó prové d'una institució "que no en té res, de revolucionària ni antisistema" i que té una majoria conservadora, cosa que, segons la seva opinió, denota que l'actitud de l'Estat cap a la PAH és una anomalia.

Malgrat agrair el premi, Colau ha remarcat que el seu objectiu no és recol·lectar reconeixements sinó canviar la llei hipotecària, per la qual cosa ha reclamat que cada vegada hi hagi més gent mobilitzada per fer reaccionar les institucions.

stats