Societat 16/11/2012

L'exministra socialista d'Habitatge María Antonia Trujillo, als desnonats: "No haver-se endeutat"

La vicesecretària general del PSOE, Elena Valenciano, li respon: "On t'has deixat l'ànima socialista?"

Ara
1 min
Captura del tuit de Trujillo

BarcelonaMaría Antonia Trujillo, exministra d'Habitatge durant la primera legislatura de José Luis Rodríguez Zapatero (del 2004 al 2007) i diputada del PSOE fins fa un any, ha afirmat aquest dijous via Twitter, i en referència als desnonats: "El que tingui deutes, que els pagui. Que no s'hagués endeutat". La indignació no s'ha fet esperar a les xarxes. Trujillo ha matisat, en resposta a un usuari, "Això dels desnonaments ho has posat tu", però posteriorment ha piulat "Jo no compro el que no puc pagar".

Una de les respostes a Trujillo ha arribat de la mà de la vicesecretària general del PSOE, Elena Valenciano, que ha afirmat: "Vas ser ministra d'Habitatge, però on t'has deixat l'ànima socialista?". L'exministra ha contestat: "A què et refereixes? Quan facis el senzill gest de llegir el meu TL ['time line', l'historial de piulades], parlem-ne. Sense ànima, amb sentit comú. Tu ets responsable de tot".

Els tuits de Trujillo no es poden visualitzar en aquests moments, ja que el seu compte apareix amb les piulades protegides. El diari 'El País' en publica una captura i informa que ha intentat contactar amb Trujillo per verificar que ha fet ella la piulada i no ha estat víctima d'un atac al compte; no obstant, no ha rebut resposta.

stats