SOCIETAT
Societat 07/10/2011

Detenen una mare per pegar i donar puntades de peu a una mestra en una escola de Constantí

La dona va aturar la professora pel carrer i la va començar a agredir davant l'alumna

Ara
1 min

BarcelonaEls Mossos han detingut la mare d'una alumna per agredir una professora d'una escola de Constantí. Els fets van passar dimecres 5 d'octubre. Havien acabat les classes i la mare va aturar la mestra pel carrer i la va començar a insultar, segons expliquen els Mossos en un comunicat.

La professora va dir a la mare que si volia parlar amb ella ho havia de fer en horari escolar i dins el centre. Dit això, la va agafar pel braç i, en contra de la seva voluntat, la va portar a un lloc més amagat. En aquell moment va arribar la nena, menor d'edat.

"Va ser en presència de la noia i animada pels insults i amenaces de la seva parella, que la mare va començar a agredir la professora amb cops a la cara i estirant-li els cabells fins que va caure a terra, on va continuar donant-li puntades de peu", expliquen els Mossos.

Després de l'agressió, la mestra es va refugiar a l'escola. La suposada agressora té 23 anys. Els Mossos la van detenir el mateix dia i l'endemà va passar a mans del jutge. Ja està en llibertat. El pare també ha estat denunciat per amenaces.

stats