SOCIETAT
Societat 11/04/2013

La terminal T2 de l'aeroport del Prat amplia la seva zona de trànsit internacional

El mòdul 4 s'uneix amb el 5 i pràcticament es doblarà la capacitat de l'espai no-Schengen

Ara
1 min
"MÉS OPORTUNITATS" 
 Vueling és l'aerolínia líder a l'aeroport del Prat. El consell de l'aerolínia valora que amb IAG tindrà més "avantatges i oportunitats".

El Prat de LlobregatA principis d'aquest mes ha entrat en funcionament la nova operativa dels mòduls 4 i 5 de l'aeroport del Prat, coincidint amb l'inici de la temporada d'estiu. El mòdul 4 ha passat a formar part de la zona internacional no-Schengen, que abans corresponia exclusivament al número 5, i s'amplia d'aquesta manera la capacitat internacional, gairebé doblant-la. Per aconseguir-ho, s'han dut a terme unes obres de remodelació entre les quals destaca el trasllat dels controls de passaports del mòdul 5 al 4. També s'han eliminat els accessos d'arribada cap a l'antic control de passaports i s'han aplicat nous criteris de recollida d'equipatges.

L'objectiu d'aquestes obres, tal com es destaca des d'Aena, és ampliar la zona de trànsit internacional per potenciar la demanda d'aquest tipus de vols a la terminal T2 de l'aeroport del Prat i millorar el flux de passatgers existent en aquestes dues àrees.

Pel que fa als nous criteris de recollida d'equipatges, destaca el fet que la sala B de recollida serà utilitzada per aquelles companyies que tinguin vols regulars tant Schengen com no-Schengen. La sala A es destinarà a companyies que únicament tinguin vols no-Schengen i a tots aquells vols xàrter, tant Schengen com no-Schengen.

Oferta comercial ampliada

L'oferta comercial d'aquesta zona s'ampliarà també a partir del mes de maig amb una nova botiga 'duty free' i un local de premsa. Alhora, s'obrirà una botiga multimarca de luxe a partir del primer trimestre de 2014 centrada en productes d'alta gamma.

stats