L'anàlisi d'Antoni Bassas: 'Els usuaris de Rodalies haurien de tenir una deducció a l’IRPF'

Als afectats pel servei de Rodalies els haurien de fer una deducció a la declaració de la renda, fins aquí la meva anàlisi d’avui, si no fos que la justícia espanyola, en relació amb el procés, quan surt a Europa és més espanyola que justícia. I així li va

Benvinguts al dia de la marmota. Si dilluns els hi va tocar als de la R3 per un robatori de cable, avui els ha tocat als de la R4 i la R7… per un robatori de cable. L'afectació més greu al matí era a la línia R7: no circulava cap tren entre Barcelona Fabra i Puig i Cerdanyola Universitat Autònoma.

Avui podríem tornar a posar aquella senyora d’ahir que deia que Rodalies li estava desgraciant la vida.

Planyo la gent que depèn de Rodalies per anar a treballar, perquè ha de ser com aquell malson en què tu vols fer una cosa, però hi ha un obstacle que t’ho impedeix i per més que vols córrer no pots.

Com és que és tan fàcil robar el cable? Renfe no vigila? Els Mossos no vigilen? Quina mena de màfia del cable està fent negoci? Per què no la desarticulen? I sobretot, per què ningú no dona la cara? No parlo d’un director de comunicació que diu que han posat un servei alternatiu d’autobusos. Parlo del responsable de Rodalies Catalunya, que es posi davant d’un mapa i ens expliqui per què el servei funciona tan malament que està afectant la salut mental dels usuaris i què estan fent per solucionar-ho. I que ara no s’estigui pagant el bitllet no em consola, perquè sembla que ja no tens dret a reclamar. Als afectats pel servei de Rodalies els haurien de fer una deducció a la declaració de la renda. 

I la veritat és que em venen ganes de dir-los que fins aquí la meva anàlisi d’avui. Si no fos que Suïssa li ha dit al jutge García-Castellón que es nega a col·laborar amb ell perquè no té clar que la persecució a Marta Rovira pel Tsunami no estigui tenint un caràcter polític. I vol que li digui exactament quina és la relació entre Rovira i la mobilització de l’aeroport del Prat i si la llei d'amnistia l’empararia. La justícia espanyola, en relació amb el procés, quan surt a Europa és més espanyola que justícia. I així li va.

Bon dia.

stats