CULTURA
Camp de Tarragona 10/04/2019

El Terres Festival s’obre amb més activitats per al públic en general

La tercera edició es farà del 26 d’abril al 5 de maig

Ara
2 min
El Terres Festival programa diverses activitats amb el turisme sostenible com a eix de l’esdeveniment.

TortosaLa tercera edició del Terres Festival tindrà lloc del 26 d’abril al 5 de maig del 2019 a Tortosa i també en diferents punts de les Terres de l’Ebre. En aquesta edició, el festival s’obre encara més al públic en general, amb activitats sense limitació d’accés, a més del congrés professional TerresLab, organitzat amb el Clúster Audiovisual de Catalunya, i una visita de premsa amb periodistes, fotògrafs i influencers del món del turisme organitzat amb el Patronat de Turisme de Terres de l’Ebre.

El Terres Festival dinamitza el territori de manera directa i implica el conjunt de la ciutadania en el foment del turisme sostenible, mitjançant el suport a les indústries culturals locals i reforçant la seva imatge i atractiu de marca. És un projecte innovador que aspira a liderar el debat professional sobre l’audiovisual turístic i que, en paral·lel, pot contribuir de manera decisiva al reequilibri territorial urbà-rural. El Terres Festival vol contribuir a fer del sud de Catalunya un pol de turisme sostenible.

S’han previst diverses activitats prèvies, que començaran amb la inauguració el 16 d’abril de l’exposició Good morning antarcticans -cedida per B the Travel Brand-, amb fotografies de viatge de Rubén Sánchez i que es podrà visitar fins al 5 de maig a la Biblioteca Marcel·lí Domingo. El 18 d’abril es projectarà al bar cultural de l’Hotel Deltaic una selecció de films turístics guanyadors de la segona edició del Terres Festival.

El cap de setmana del 26 al 28 d’abril es portaran a terme les primeres projeccions de documentals. Serà a la Casa Brunet, seu de la Cambra de Comerç de Tortosa. Al vespre, les projeccions de films turístics es faran al Forn de la Canonja Espai Gastronòmic.

El 2 de maig se celebra el TerresLab, el congrés del Terres Festival dedicat als professionals del sector turístic i del sector audiovisual, organitzat amb el Clúster Audiovisual de Catalunya a l’Edifici dels Serveis Territorials a les Terres de l’Ebre. El 3 de maig, a les 12 hores, multipartida i concurs en directe del videojoc Belly Run, l’anomenat Mario Bros ebrenc, davant del Mercat de Tortosa. És una activitat oberta al públic, amb la participació dels alumnes de tercer i quart d’ESO dels centres educatius de Tortosa. A les 19 hores, es farà l’entrega de trofeus.

El Terres Travel Festival - Films &Creativity és pioner a Catalunya i a l’estat espanyol en concebre un model integral de plataforma (festival, congrés i activitats paral·leles) al voltant de la comunicació de l’experiència turística.

stats