Apple filtra l'iPad Air 2 i l'iPad Mini 3 un dia abans d'hora

N'havia inclòs imatges i els noms a la guia d'ús de l'iOS 8.1 per a iPad

Ara
1 min
Captura de pantalla dels nous iPads filtrats

BarcelonaEls nous models d'iPad no s'havien de fer públics fins demà, però s'han filtrat avui a causa d'un possible error d'Apple mateix. El portal 9to5mac.com ha estat el primer de publicar que la guia d'ús de l'iOS 8.1 per a iPad incloïa imatges i els noms de l'iPad Air 2 i l'iPad Mini 3. En principi els nous aparells no s'havien de presentar fins demà dijous a les 19.00, a l'acte que es farà a la seu d'Apple. Una hora després de la publicació, Apple ha corregit la pàgina.

Amb les imatges no es pot veure gran cosa de com serà el maquinari dels aparells, però d'entrada permeten aventurar que el disseny exterior no canvia gairebé gens respecte anteriors models i que, com s'esperava, inclouen el lector d'empremtes dactilars al botó d'inici. Demà es podran confirmar les filtracions i saber quines novetats més presenta Apple.

La coincidència de la filtració amb la presentació de l'última versió d'Android, la tauleta Nexus 9 i el mòbil Nexus 6 de Google ha fet que alguns mitjans i experts es plantegin si, més que no un error, Apple ha volgut treure protagonisme a les novetats de Google.

stats