Prohibit caminar i escriure al mòbil

Un projecte de llei preveu multes de fins a 250 dòlars als que escriguin amb l''smartphone' als carrers de Nevada

Ara
1 min
Un congressista de Nevada considera que escriure pel mòbil pel carrer és una activitat perillosa i vol prohibir-la / MATT DUTILE / IMAGE SOURCE

BarcelonaÉs una visió cada vegada més habitual, sobretot entre els adolescents. Veure algú escrivint amb el seu telèfon mòbil mentre camina és una acció que no estranya ningú. Però per Harvey Munford, un parlamentari de Las Vegas, és una acció perillosa. És per això que ha presentat una llei davant l'assemblea de Nevada amb l'objectiu de prohibir escriure i caminar per la ciutat.

Molts països del món prohibeixen fer servir el mòbil quan es condueix, però, si la llei tira endavant, Nevada es convertirà en el primer estat que prohibeix fer-lo servir per enviar textos mentre es camina per la ciutat. Harvey Munford, el representant demòcrata de Las Vegas a l'assemblea de Nevada, considera que la pràctica d'escriure i caminar és tan perillosa com la de parlar per telèfon al cotxe. És per això que ha presentat un projecte de llei per tal de prohibir aquesta pràctica. En declaracions a 'Los Angeles Times' Munford ha afirmat que molts joves no aixequen la vista de la pantalla ni tan sols quan travessen carrers amb sis carrils de circulació.

Si el projecte de llei prospera, els detractors seran advertits per la policia. Els reincidents, però, seran multats, amb multes que poden arribar als 250 dòlars.

stats