Myspace perd 12 anys de música per problemes tècnics

S'han vist afectats els arxius penjats entre el 2003 i el 2015, i es calcula que suposa la pèrdua de 50 milions de cançons

Ara
1 min
Myspace

BarcelonaMyspace ha perdut els seus primers 12 anys d'història. Han quedat afectats els arxius penjats entre el 2003 i el 2015, i es calcula que suposa la pèrdua de 50 milions de cançons. "A causa d'un projecte de migració d'un servidor, qualsevol fotografia, vídeo o arxiu d'àudio que pugessis fa més de tres anys pot no estar disponible a Myspace. Ens disculpem per les molèsties". Aquest és el missatge que es podia llegir en lletra petita a la part superior de la web aquest dilluns al matí i que més tard ha desaparegut.

Segons l'expert en tecnologia i soci de Kickstarter Andy Bayo, la pèrdua podria no ser accidental sinó una excusa per no fer "l'esforç econòmic de migrar 50 milions de vells MP3".

També s'ha filtrat a les xarxes un correu en què Myspace admet l'error i diu que els arxius són irrecuperables.

La web que van fer servir molt artistes com a plataforma de llançament va arribar a ser la més visitada als EUA el 2016. Actualment és propietat del cantant Justin Timberlake.

stats