Estàs casat/da? Reviu la passió, tingues una aventura

Una empresa noruega ofereix una pàgina web de contactes per persones casades o amb parella que vulguin ser infidels. El web ja compta amb més de 10.000 usuaris

Redacció
1 min
Victoria Millan

Barcelona“Estàs casat/da? Reviu la passió, tingues una aventura” és l'eslògan publicitari de l'agència de contactes noruega Victoria Milán, que ofereix una pàgina web on els usuaris amb parella poden buscar relacions fora del matrimoni o amb altres parelles de forma confidencial.

Segons indiquen els responsables del projecte a través de la pàgina web, l'objectiu del servei és reforçar la vida en parella revivint la passió amb altres persones. “Sigui el que sigui el que busquis, persones casades o amb parella, persones del teu propi país o de l'estranger, les pots trobar a la nostra pàgina web. No saps el que et perdràs si no ho intentes. Recorda que només es viu una vegada!", diu la pàgina web.

Victoria Milán és la primera pàgina web de cites dissenyada específicament per a gent casada o amb parella a nivell europeu. La pàgina, que no veta l'accés de persones solteres, assegura la confidencialitat i l'anonimat dels usuaris del servei.

L'agència ha distribuït cartells publicitaris del seu servei a ciutats com Barcelona, Madrid i Sevilla. Segons publica El Confidencial Digital, la pàgina web ja compta amb més de 10.000 usuaris registrats.

Els responsables de la iniciativa, que ha tingut èxit a altres països abans d'arribar a l'Estat espanyol, defensen el servei assegurant que "el 30% dels usuaris registrats a webs de cites per solters no expliquen la veritat sobre si estan o no casats o viuen en parella" i que, a diferència d'aquestes pàgines, el seu servei va destinat específicament a "persones casades o amb parella estable".

stats