Si et descuides, et robo la ploma!

El president de la República Txeca, Václav Klaus, s'apropia una ploma estilogràfica durant una roda de premsa a Santiago de Xile amb el seu homòleg xilè, Sebastián Piñera. El vídeo està causant furor a internet

Redacció /efe
1 min

BarcelonaEl vídeo en què s'observa com el president de la República Txeca, Václav Klaus, s'apropia descaradament una ploma estilogràfica durant una roda de premsa a Santiago de Xile amb el seu homòleg xilè, Sebastián Piñera, està sent tot un èxit a internet. El vídeo, penjat a YouTube, ha registrat milers de visites en menys de dos dies.

En el vídeo es veu com, mentre Piñera saluda els periodistes, Klaus obre la caixa que conté la ploma, la posa primer sota la taula, se la passa d'una butxaca a l'altra i, finalment, es corda la jaqueta sense la ploma a les mans.

Les imatges van ser emeses diumenge passat pel programa 168 hores de l'emissora pública CT1. Poques hores després, el portaveu presidencial, Radim Ochvat, va sortir al pas de les crítiques aclarint que es tractava d'un regal i que, per tant, en cap moment es va produir un robatori.

L'acció ha tingut tanta repercussió a la República Txeca que avui es podia llegir un cartell en un restaurant de Praga que deia “Es busca ploma de luxe. Es prega a qui la trobi que l'enviï a l'ambaixada de Xile”.

stats