CINEMA
Cultura 16/12/2010

Alí G, Borat, Brüno... i ara Torrente?

L'actor britànic Sacha Baron Cohen podria interpretar la versió nord-americana de Torrente, el policia corrupte i barroer creat per Santiago Segura

Redacció
1 min

Los AngelesSacha Baron Cohen té molts números de convertir-se en la versió nord-americana de Torrente, el polícia groller i políticament molt incorrecte creat i interpretat per Santiago Segura. Cohen va començar la seva carrera com actor a la televisió britànica interpretant al raper de pa sucat amb oli Ali G, que després també va pasar a la pantalla gran amb Alí G anda suelto. La fama mundial, però, li va arribar amb els pseudo-documentals sobre un periodista kazakh als Estats Units, a Borat, i les eixelabrades experiències d'un model gai austríac, a Brüno.

Segons el diari Los Angeles Times, Baron Cohen s'ha reunit en diverses ocasions amb els guionistes de la pel·lícula, el trio format per Alec Berg, Jeff Schaffer i David Mendel, coneguts per ser els responsables dels textos de la sèrie Seinfeld, que ja estan treballant en el projecte. L'actor britànic, que acaba de finalitzar el rodatge d'Hugo Cabret sota la direcció de Martin Scorsese, ha demostrat interès en fer-se amb el paper i, inclús, ha declarat que li agradaria que,l'acció tingui lloc a l'Estat Espanyol, com al film original.

stats