Música
Cultura 11/11/2013

Un exmembre de la banda 'indie' The Yellow Dogs mata tres dels seus antics companys i després se suïcida

Provinents de l'Iran, el grup s'havia instal·lat a Brooklyn. Apareixien en el film del 2009 'Ningú en sap res, dels gats perses'

Ara
1 min

BarcelonaUn músic 'indie' de Brooklyn ha assassinat aquest matí tres dels seus antics companys de banda abans de suïcidar-se amb un tret. Aparentment, el músic havia sigut expulsat del grup The Yellow Dogs, formació creada el 2007 a l'Iran i emigrada el 2010 als Estats Units. Segons el 'Wall Street Journal', l'assassí hauria sigut despatxat del grup per vendre l'equip sense permís.

El tiroteig va succeir poc després de la mitjanit en una casa d'East Williamsburg, el barri industrial de Brooklyn. El pistoler, del qual encara no ha transcendit el nom, va entrar en l'edifici –local d'assaig habitual del grup– i va assassinar Soroush Farazmand, Arash Farazmand i Ali Eskandarian, segons informa el 'New York Daily'. Una persona sense identificar va ser ferida en el braç i traslladada a l'hospital.

The Yellow Dogs es definia en el seu perfil de Twitter com una banda de "post-punk /dance punk de Teheran vivint temporalment a Brooklyn". A l'Iran, on els grups de rock estan perseguits per les autoritats, la banda organitzava concerts clandestins. The Yellow Dogs va ser una de les bandes que apareixien en el film de Bahman Ghobadi 'Ningú en sap res, dels gats perses' (2009), sobre l'escena de música 'indie' de l'Iran. Després d'un llarg procés, van aconseguir asil als Estats Units, on van participar en festivals tan importants com el South by Southwest.

stats