Cultura 25/04/2021

Girona celebrarà La Mercè Electrònica amb 250 persones, sense distàncies i amb servei de bar

Salut ha aprovat tirar endavant l'esdeveniment dins de l'assaig clínic Obrir Girona

Ara
2 min
Imatge promocional de La Mercè Electrònica de Girona.

BarcelonaGirona viurà una nova edició de La Mercè Electrònica. Tal com estava previst inicialment, es farà dins de l'assaig clínic Obrir Girona , que ha arrencat aquest cap de setmana amb l'obertura de restaurants per anar a sopar. En una entrevista a RAC1, el president del Centre Blockchain de Catalunya, Quirze Salomó, ha explicat que la Mercè Electrònica se celebrarà al Centre Cultural La Mercè el dissabte 1 de maig i amb un aforament per a 250 persones. Tots els assistents hauran de portar el certificat digital que els permeti accedir al recinte. Un cop a dins hauran de portar posada la mascareta, però no caldrà que guardin distàncies de seguretat i hi haurà servei de bar al claustre annex a l'església, tal com recull l'ACN.

Per aconseguir el certificat caldrà que els assistents demostrin o bé que han passat el covid fa menys de tres mesos o que estan vacunats o que han donat negatiu en un test d'antigen. Els tests i la resta de procediments per verificar-ho es poden fer en alguna de la trentena de farmàcies col·laboradores. La Mercè Electrònica es farà el dissabte 1 de maig després que Salut hagi donat el vistiplau definitiu. Hi haurà cinc DJ, entre els quals Andrés Campo i Viviana Casanova. La festa començarà a les sis de la tarda i s'allargarà fins a les deu de la nit.

Com passa també amb els sopars, els assistents tindran una hora de marge per poder tornar a casa, encara que superin l'horari marcat pel toc de queda. Des de l'organització destaquen que el test d'antigen pot servir per anar a La Mercè Electrònica i posteriorment a sopar.

Segons ha explicat a l'ACN el promotor de l'esdeveniment, Quim Riera, el bar estarà a la zona exterior, que és a l'aire lliure. Allà els assistents podran prendre la consumició, però no la podran entrar a dins de l'església, on es fa l'espectacle. Tampoc es podrà fumar en cap dels dos llocs. Riera ha reconegut que estan "molt satisfets" per l'aprovació de l'esdeveniment per part del Procicat i espera que sigui una ajuda per als bars i les discoteques, que "tan malament ho estan passant des de fa un any". "Això il·lusiona, perquè ha costat molt. Estic segur que tot plegat ajudarà aquest sector", ha remarcat.

stats