Cultura 09/09/2019

Pierce Brosnan espera que el pròxim James Bond sigui una dona

L'actor va fer d'agent 007 en quatre pel·lícules de la saga

Europa Press / Ara
1 min
Pierce Brosnan/ EFE

Daniel Craig ha sigut l'últim a interpretar el paper de l'agent secret 007. L'any 2020 s'estrenarà 'No time to die', una nova entrega de la saga en què Craig es posarà en la pell de Bond per última vegada. Encara no se sap qui serà el seu relleu, però Pierce Brosnan, que va interpretar el paper de l'espia en quatre llargmetratges, ha reclamat a la revista 'The Hollywood Reporter': "Hem vist homes fent-ho durant els últims quaranta anys. Nois, sortiu del mig i poseu-hi una dona". Per a aquest actor, en un moment com l'actual, en què el moviment Me Too ha capgirat l'ordre social, el personatge de Bond també ha de canviar.

Des de fa uns quants mesos s'està sospesant la possibilitat que l'actriu Lashana Lynch faci d'agent 007 en aquesta nova entrega del 2020, en què el personatge de Craig serà un agent jubilat. Tot i així, aquesta és una hipòtesi que encara no s'ha confirmat. Brosnan, de fet, no hi dona gaire credibilitat: "No crec que passi amb la productora Barbara Dana Broccoli, dubto que passi sota la seva responsabilitat", ha dit.

El novel·lista anglès Ian Fleming va crear el personatge de James Bond, l'agent secret 007, l'any 1952. En només dos anys, les aventures de l'espia es van traslladar al camp audiovisual. El 1954 l'actor Barry Nelson va donar vida al personatge per primera vegada quan va interpretar-lo al capítol 'Casino Royal' de la sèrie nord-americana 'Clímax!'. Des de llavors, les peripècies de l'agent 007 han passat a la gran pantalla, i han calgut diversos actors per poder seguir el ritme de l'espia, que ni mor ni envelleix.

stats