Institucions culturals
Cultura 21/02/2012

Jaume Ciurana: "En casos com el de Pérez Treviño cal ser contundent"

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona considera que el Consorci de L'Auditori l'Orquestra "va fer el que havia de fer" davant "l'ús indegut de fons públics" per part del director de L'Auditori

Acn
1 min

BarcelonaEl regidor de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana, considera que quan un càrrec públic fa un ús indegut de les seves potestats els responsables polítics han de ser "contundents" i procurar reaccionar "com més aviat millor". D'aquesta manera, el també president del consorci de L'Auditori i l'Orquestra s'ha referit a la conducta d'Oriol Pérez Treviño –fins aquest dilluns, director general de l'entitat– i ha dit que presumptament hauria utilitzat la targeta de crèdit de la institució amb finalitats pròpies per un valor aproximat de 10.000 euros.

"Vam fer el que havíem de fer", ha insistit Ciurana. Segons Ciurana, quan ahir al matí el Consorci va tenir coneixement d'un suposat ús indegut de les seves potestats com a director general quant als fons públics, es van demanar els "aclariments pertinents" i Pérez Treviño va presentar la seva renúncia, que es va acceptar "de forma immediata".

"Hem de procurar reaccionar com més aviat millor i, en aquest sentit, vam fer el que havíem de fer, és a dir, demanar aclariments i, a la vista dels fets, acceptar la renúncia", ha reblat el tinent d'alcalde de Cultura.

Els propers dies, el consell d'administració de l'Auditori es reunirà per decidir quin procediment s'inicia per buscar un substitut.

stats