MÚSICA
Cultura 12/08/2019

Kase.O demana aclarir els fets que han portat Lírico a la presó

El raper aragonès es manifesta sobre la situació del seu company, en presó preventiva per una presumpta agressió a una dona

Ara
2 min
Violadores del verso

Kase.O, un dels rapers integrants de Violadores del Verso, ha fet la primera declaració pública, signada en nom del grup, després de l'entrada de Lírico, també MC de la banda aragonesa, a la presó. "Rebutgem i condemnem qualsevol tipus de violència", ha assegurat el músic a les xarxes socials, tot i que també demana "màxima prudència i respecte" per l'empresonat, tenint em compte que encara no s'han esclarit els fets que l'han portat a aquesta situació. Així mateix, el grup de rap s'ha solidaritzat amb la família de Lírico, amb qui diuen que comparteixen "dolor i frustracions".

David Gilaberte, nom real del músic, de 42 anys, va ser detingut per la Guàrdia Civil a Alcossebre (Baix Maestrat) la matinada del 3 al 4 d'agost per una suposada agressió a una dona de 27 anys, que presentava greus lesions a tot el cos. La Policia Local d'Alcalà de Xivert (municipi al qual pertany el nucli costaner d'Alcossebre) va rebre un avís per unes suposades molèsties provocades per una dona en una urbanització, però quan van arribar a la zona els agents van comprovar que l'home que els havia trucat tenia taques de sang en una sabata i estava molt nerviós. Agents de la Policia Local i de Guàrdia Civil van començar llavors la recerca de la dona, van fer una batuda a peu per la zona i van trobar una dona amb greus lesions a tot el cos i que havia estat llançada a una rasa situada a 200 metres de l'habitatge del detingut.

Aquest dilluns s'ha sabut que el raper també ha bufetejat el seu company de cel·la per causes desconegudes. En conseqüència, ha estat traslladat a una cel·la d'aïllament. Així ho han indicat fonts d'Institucions Penitenciàries, que han assenyalat que l'incident no ha provocat "lesions ni ferides".

stats