Cultura 17/12/2018

Mishima postposa el concert de Nadal per l'aturada del 21-D

L'actuació serà l'endemà, el dissabte 22, al mateix escenari de la Sala Apolo

Acn
1 min
Mishima / SCOTT CHASSEROT

BarcelonaMishima ha traslladat el concert de Nadal que tenia previst oferir el divendres 21 de desembre "davant del volum que han anat agafant les diferents convocatòries d'aturada", segons han comunicat a través del compte oficial de Twitter del grup. En concret, l'actuació havia de tenir lloc aquest divendres a les nou del vespre a la Sala Apolo, a Barcelona.

La nova data serà l'endemà, a la mateixa hora i al mateix escenari. Mishima informa que les entrades adquirides per al concert del dia 21 seran vàlides per al del 22. El conjunt també ofereix la possibilitat de canviar l'entrada del 21 per una del concert que ofereixen al mateix espai el dijous dia 20 o bé recuperar l'import.

Dijous passat, el grup Obeses va anunciar que també cancel·lava el concert de Cap d'Any que havia de celebrar també el 21 de desembre a la Sala Salamandra de l'Hospitalet de Llobregat. D'aquesta manera, el grup se sumava a les "accions col·lectives de país" convocades en aquesta data amb motiu de la celebració d'un consell de ministres extraordinari del govern espanyol a Barcelona. El grup argumentava la voluntat "explícita i absoluta" de participar en aquesta mobilització. D'altra banda, el Teatre Tantarantana ha aplaçat l'activitat 'conversa maridada amb Marc Rosich' pel divendres vinent.

stats