Justícia

Morad ingressa a la presó de Brians 2 per una condemna de sis mesos per un delicte de trànsit

El raper va ser detingut per conduir de forma temerària i sense carnet

2 min
Morad al Sant Jordi Club.

BarcelonaEl raper Morad ha ingressat aquest dilluns a la tarda a la presó de Brians 2, a Sant Esteve Sesrovires, segons fonts penitenciàries consultades per l'ARA. El cantant ho ha fet voluntàriament per complir una condemna de sis mesos de presó per un delicte de trànsit; en concret, va ser jutjat per conduir de forma temerària i sense carnet el juny del 2022. Aquesta nit, segons fonts penitenciàries, el raper dormirà al mòdul d'ingressos mentre espera regularitzar la seva situació dins del centre penitenciari. Morad ha entrat a Brians 2 abans de l'hora de sopar (a partir de les 21 hores es tanquen les portes) i ja hi ha fet el primer àpat.

Aquesta causa no va representar el primer problema amb la justícia del cantant, que acumula un llarg historial de detencions. Ara fa dos mesos, Morad va acceptar una condemna de dos anys de presó per haver animat una multitud a tirar pedres contra la policia mentre gravava un videoclip. Els fets van passar el 2021, durant la gravació d'un vídeo musical sense permís a l'Hospitalet de Llobregat. La defensa del raper va demanar la suspensió de la pena i la Fiscalia la va acceptar condicionada al fet que no delinqueixi durant dos anys i al pagament d'una multa.

Morad també té una causa oberta per haver desobeït els Mossos d'Esquadra i no haver complert algunes de les restriccions durant els mesos més durs de confinament. A més, el febrer de l'any passat va ser detingut per amenaçar de mort dos agents de la Guàrdia Urbana de l'Hospitalet de Llobregat i l'abril del 2022 també el van detenir per no presentar-se a una citació judicial. Al cap d'uns mesos, al juny, el van arrestar per conduir de manera temerària i sense carnet, la causa que ara l'ha portat a ingressar voluntàriament a la presó de Brians 2. Sumat a tot això, el cantant ha hagut d'afrontar dos judicis per robatori. Ha sortit absolt de tots dos.

stats