Cinema
Cultura 14/09/2014

Spielberg prepara un 'thriller' sobre la Guerra Freda

Interpretat per Tom Hanks, està basat en les negociacions de l'advocat James Donovan perquè les autoritats soviètiques alliberessin el pilot Gary Powers, després que l'avió on viatjava –un U2– fos abatut en terres de l'URSS

Efe / Ara
1 min

Nova York'St. James Place' és el títol provisional de la pel·lícula que acaba de començar a rodar Steven Spielberg a Brooklyn. Se centra en l'advocat James Donovan (que interpretarà Tom Hanks), que va negociar amb l'URSS en nom dels Estats Units a la dècada dels 60, en plena Guerra Freda. En el guió hi han participat els germans Coen, autors de pel·lícules com 'Fargo', 'El gran Lebowski' i 'No és país per a vells'.

A la pel·lícula hi actuaran, a més de Tom Hanks, Mark Rylance, Amy Ryan, Alan Alda, Billy Magnussen i Eve Hewson. La negociació més important de la qual s'ha d'ocupar James Donovan a la pel·lícula és la de l'accident de l'U2, en què va haver de convèncer les autoritats soviètiques perquè alliberessin el pilot Gary Powers després que el seu avió fos abatut en terres de l'URSS.

stats