CINEMA
Cultura 10/01/2019

Sundance estrenarà un documental sobre els presumptes abusos sexuals de Michael Jackson

'Leaving Neverland' compta amb dos testimonis anònims que avui tenen 30 anys i llavors 7 i 10

Efe
1 min
Michael Jackson, acusat de pedofília altre cop

Los ÁngelesEl Festival de Cinema de Sundance, una de les cites més importants de cinema independent dels Estats Units, que té lloc a Utah del 24 de gener al 4 de febrer, estrenarà un documental sobre els presumptes abusos sexuals de Michael Jackson, titulat 'Leaving Neverland'.

En el documental, dirigit per Dan Reed, dos homes de trenta anys expliquen com ells i les seves famílies van mantenir una llarga relació amb l'artista en el moment més àlgid de la seva carrera, una relació que va acabar en abusos sexuals quan només tenien set i deu anys. Els noms de les suposades víctimes s'han mantingut en l'anonimat en el film.

Michael Jackson, que va morir als 50 anys el 2009, va ser acusat en reiterades ocasions d'abusar sexualment de menors. Un d'aquests casos va ser el 2005, quan se'l va inculpar per un cas amb un jove de 13 anys però del qual els jutges el van absoldre. També el 1994, quan va arribar a un acord econòmic fora dels tribunals amb la família d'un altre noi que el culpava del mateix.

A més de 'Leaving Neverland', Sundance també ha anunciat que incorporarà el documental 'The brink', sobre Steve Bannon, un exestratega d'extrema dreta que va treballar per Donald Trump a la Casa Blanca.

stats