Cultura 26/12/2019

El Tsunami Democràtic reapareix al concert de Sant Esteve

El Palau de la Música s'ha omplert d'estelades i de clams per la llibertat dels presos polítics

Ara
1 min
Captura d'imatge de la retransmissió de TV3

El tradicional concert de Sant Esteve de l'Orfeó Català al Palau de la Música s'ha omplert d'estelades i de clams per la llibertat dels presos polítics. Un dels moments més reivindicatius ha arribat quan els membres de l'Orfeó Català han mostrat una pancarta del Tsunami Democràtic mentre interpretaven El cant de la senyera.

El concert, dirigit pel titular Simon Halsey, presentava quatre estrenes, ja que és "un aparador de la nova creació", tal com defensa el mateix director. S'han cantat per primer cop el Cant dels joves, de Carles Prat; Inventar el naixement, de l'artista resident al Palau Joan Magrané amb lletra de Blanca Llum Vidal; Camí de Nadal, de Marian Marquez, i Una estrella cau al prat, de Josep Vila i Casañas. Aquesta última estava dirigida pel subdirector dels cors Pablo Larraz, molt emocionat perquè Vila va ser el seu mestre.

Amb totes les entrades exhaurides des de fa dos mesos, la vetllada s'ha retransmès en directe per TV3 i Catalunya Ràdio i Catalunya Música conjuntament, en un especial conduït per Olga Cardús. Entre els assistents, hi havia el president català, Quim Torra.

stats