CRISI FINANCERA
Economia 25/06/2012

Adolf Todó, president de CatalunyaCaixa, afirma que no vol ser "el violinista del Titànic"

"Al 99% dels nostres clients Moody's els sona a nom de discoteca", ha assegurat davant de la rebaixa anunciada per Moody's sobre el sector financer espanyol

Ara
1 min

BarcelonaEl president de CatalunyaCaixa, Adolf Todó, ha defensat públicament la viabilitat de l'entitat financera. "CatalunyaCaixa no corre perill de cap de les maneres", ha afirmat durant una entrevista a 8tv. "Tots els meus estalvis i els de la meva família estan a CatalunyaCaixa: no tinc vocació de ser el violinista del Titànic".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L'entitat catalana està nacionalitzada des de la passada tardor i la direcció espera ara que l'Estat decideixi a qui l'adjudica. Tot i que l'adjudicació semblava imminent, el govern espanyol va decidir recentment posposar la venda. "Fins fa uns dies hi havia una subhasta, que havia despertat l'interès de cinc entitats, que ara s'ha aplaçat fins que se sàpiga que diuen els avaluadors al setembre", ha explicat Todó. L'Estat prefereix conèixer les auditories que estan realitzant diferents firmes sobre tot el sector financer espanyol abans de decidir què fa.

Todó tampoc s'ha mostrat preocupat per la rebaixa que Moody's ha anunciat sobre tot el sector financer espanyol. "Al 99% dels nostres clients Moody's els sona a nom de discoteca", ha reblat el president de CatalunyaCaixa.

stats