Economia 12/01/2017

Barcelona tindrà vol directe a Hong Kong a partir del juliol

L'aerolínia Cathay Pacific unirà la capital catalana amb un dels principals centres financers del món

Ara
1 min
Una antiga torre de control a l’aeroport del Prat de Barcelona.

BarcelonaL'aerolínia Cathay Pacific unirà Barcelona amb Hong Kong amb un vol directe a partir del 2 de juliol i fins al 27 d'octubre, un projecte que encara està subjecte a l'aprovació del Govern espanyol. La companyia operarà aquesta ruta, amb quatre freqüències setmanals, els dilluns, dimecres, divendres i diumenges.

Aquesta nova connexió complementarà el servei des de Madrid, de manera que Cathay Pacific oferirà més vols directes a l'Àsia des d'Espanya que qualsevol altra aerolínia, amb vuit vols a la setmana, segons ha destacat la companyia aèria a través d'un comunicat aquest dijous. L'empresa també ha ressaltat que la nova ruta també serà l'única operada sense escales que uneix la capital catalana amb Hong Kong, un dels principals centres financers del món.

Sis anys seguits de rècord al PratEl director general de Cathay Pacific per a Espanya, Jansen Stafford, ha afirmat que el 2016 ha estat un any molt important amb l'obertura d'oficines a Espanya, la incorporació del nou equip i el llançament de l'únic vol directe entre Madrid i Hong Kong al juny.

"Per al 2017, esperem consolidar a Espanya la posició de Cathay Pacific com una aerolínia prèmium i augmentar el nostre volum de negoci amb el nou vol directe de Barcelona a Hong Kong", ha sostingut Stafford. L'Àsia és un dels mercats amb menys oferta de rutes sense escales a l'aeroport del Prat. Tot i això, aquesta oferta se sumarà als anuncis de nous vols directes a Xangai amb Air China i a Seül amb l'aerolínia Korean Air.

stats