Alimentació
Economia 18/02/2015

Casa Ametller contractarà 200 nous treballadors el 2015

L'empresa organitza una jornada de selecció el 2 i 3 de març

Elena Freixa
1 min
Casa Ametller contractarà 200 nous treballadors el 2015

El grup d’alimentació Casa Ametller convoca un macroprocés de selecció per incorporar 200 treballadors a la plantilla aquest any. Busca personal tant per a la seu central com per a les futures botigues que obrirà al llarg de l’any. Els perfils professionals van des d’experts en comerç i tècnics agrícoles fins a personal de producció i administratiu, segons ha pogut saber l’ARA.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Els currículums es poden fer arribar a través de la web de la companyia, on passaran un primer filtre. Els dies 2 i 3 de març l’empresa ha organitzat una jornada de selecció al Campus Nord de la UPC on es faran un miler d’entrevistes amb els candidats preseleccionats. El 2012 l’empresa ja va recórrer a una acció similar per contractar 100 persones per a les seves botigues i el resultat va ser “molt satisfactori”, segons l’empresa.

Ametller invertirà tres milions aquest any en un nou concepte de botiga -Ametller Origen- que assajarà en 13 nous punts de venda. Per primer cop, inclourà seccions de frescos com xarcuteria, carnisseria i menjar per emportar. El Grup Ametller està format per onze empreses (sis de les quals agrícoles), 78 punts de venda propis i 1.000 treballadors. Va tancar el 2014 amb més de 100 milions de facturació i un creixement del 20%.

stats