Alimentació
Economia 30/05/2023

El Frankfurt Pedralbes tanca temporalment per problemes d'abastiment

Casa Vallès clausura durant uns dies els seus set establiments de Terrassa, Badalona i Barcelona

ARA
2 min
Frankfurt Pedralbes

BarcelonaPersiana abaixada, enreixat desplegat i un cartell enganxat al vidre: "A causa d'un problema de subministrament, no podem garantir la quantitat ni la qualitat habituals els pròxims dies". Aquest és l'aspecte de l'emblemàtic Frankfurt Pedralbes, situat al carrer Alfambra de Barcelona. Anar-hi a menjar un frànkfurt ja no és possible, almenys durant uns dies.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

En una situació similar estan els altres sis locals de Casa Vallès, dos dels quals també a Barcelona, dos a Terrassa i dos a Badalona. Enreixats i amb un cartell a la porta que, en el cas d'aquesta última ciutat, parla de "problemes amb la fabricació".

Fonts de l'empresa han confirmat a aquest diari que el tancament es deu a un tall de subministrament del seu proveïdor i que tornaran a obrir en uns dies. L'advocat de la companyia donarà una explicació oficial aquesta setmana. "El producte haurà millorat, hi estem treballant", asseguren.

La distribució, també afectada

Frànkfurts, cerveles, bratwursts, així com botifarres, altres salsitxes, hamburgueses i carns tampoc es podran comprar a través de la pàgina web del seu distribuïdor exclusiu: Vallès Autèntic. Un bàner al capdamunt de la seva e-commerce adverteix que pateixen un tall de subministrament que els impedeix servir els seus productes durant uns dies: "Una vegada normalitzat, tornarem a activar l'opció de compra en els nostres productes".

Casa Vallès es va fundar el 1960 a Terrassa, on va obrir la seva primera botiga i comercialitzava només frànkfurts, i progressivament va anar incorporant diferents productes. Actualment fabrica fins a 27 productes diferents.

L'incendi de Schara, sense relació

A mitjans de maig es va produir un incendi a la planta de La Charcutería Alemana (Schara) de Mercabarna, que va deixar la infraestructura calcinada i ara està en estat de derrocament. La delegada de CCOO al comitè d'empresa, Silvia Pascual, ha descartat en declaracions a l'ARA que aquest incident sigui una de les possibles causes dels problemes d'abastiment de Casa Vallès, ja que només comercialitzen sota la mateixa marca i sota una altra de blanca. Els treballadors estan de moment en permís retribuït.

stats