Serveis
Economia 16/11/2022

El fundador de Parlem ultima l'obertura d'un restaurant a Barcelona

Ernest Pérez-Mas entra al món de la restauració i mantindrà els valors de la companyia de telecomunicacions

2 min
FonYou es retira de Parlem, que nomena nou director financer

BarcelonaErnest Pérez-Mas, fundador i director general de la companyia de telecomunicacions catalana Parlem, ha decidit entrar al món de la restauració per la porta gran: obrirà un restaurant al centre de Barcelona a finals d'any o principis del que ve. Segons ha pogut saber l'ARA, Pérez-Mas està ultimant les obres del local i espera poder-lo obrir per fer-hi la presentació del pla estratègic de Parlem, que serà a finals de novembre o principis de desembre, subjecte als requeriments del BME Growth. De totes maneres, no espera tenir-lo operatiu per al públic fins al desembre o el gener del 2023.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Segons fonts properes a l'empresari, la idea del nou restaurant de Pérez-Mas seguirà la mateixa filosofia que Parlem Telecom: producte de proximitat i catalanitat. En un principi, no es tractaria d'un restaurant de plats més elaborats, sinó de tapes, embotits, formatges, vins i típics entremesos catalans. Preguntat per la ubicació exacta, el propietari no ha volgut donar-ne més detalls.

Ernest Pérez-Mas ja fa temps que planeja aquest salt al sector de la restauració. El gestionarà sota l'empresa Negocis Murris SL, que es va inscriure al Registre Mercantil fa vuit mesos, sota el concepte d'"activitat de restauració en totes les seves modalitats, comerç al detall de productes de xarcuteria, vins, licors i menjar per emportar-se".

Història vinícola

No és el primer peu que Pérez-Mas posa en el sector de la gastronomia i el beure. De fet, el 2015 va decidir comprar prop d'una desena d'hectàrees de vinyes al Pla de Manlleu. Amb aquest raïm confecciona els vins de Mascorrubí Heretat 1297, i ja produeix més de 10.000 ampolles l'any de nou vins diferents. La idea és que els seus vins, que es mouen entre els 11 i els 33 euros per ampolla, siguin part important de l'oferta al nou restaurant, a més d'altres productes de la terra.

El fundador de Parlem gestiona aquest petit negoci per compte propi, perquè és una de les seves "grans passions", independentment de l'empresa de telecomunicacions, i ho fa a través de la societat Heretat Mascorrubí SL, propietat de la patrimonial de Pérez-Mas, Afers Laietans SL. Segons les dades registrades, ell n'és l'administrador únic.

stats