Microsites 11/06/2016

Arran interromp el míting de Rivera a Barcelona a crits d'"independència"

El jove ha estat desallotjat mentre un dels assistents l'agredia a cops de puny. "La llibertat a Catalunya és això", ha dit Rivera, que ha assegurat que no el faran "callar"

Gerard Pruna
1 min
El membre d'Arran que ha interromput l'acte de C's, en el moment de ser desallotjat

BarcelonaMíting accidentat d'Albert Rivera aquest dissabte a Barcelona. Tot just quan començava la seva intervenció, un jove que ha llançat fulletons d'Arran ha interromput el líder de Ciutadans a crits d'"independència i socialisme", i ha generat un instants de tensió. Finalment ha estat desallotjat per l'equip de seguretat del partit, enduent-se pel camí un parell de cops de puny d'algun dels assistents a l'acte.

Al mateix temps que l'espontani interrompia l'acte, al costat de l'escenari més membres d'Arran desplegaven una pancarta amb el lema "Trenquem Espanya, boicot a les eleccions", el mateix que deien els fulletons. Tot plegat, part de la campanya d'Arran per cridar a l'abstenció el 26-J perquè la independència "només s'aconseguirà des de l'organització popular i la lluita al carrer".

Enmig de crits de "'libertad'" i de "'yo soy español'" per part dels assistents, Rivera ha respost al succés afirmant que "la llibertat a Catalunya és això", però ha assegurat que "no aconseguiran fer callar" Ciutadans, com tampoc ho han fet les amenaces de mort que ha dit que ha rebut. "Als demòcrates no se'ns acut anar als actes dels altres a rebentar-los", ha dit.

El d'aquest dissabte era el primer míting de Rivera a Catalunya en aquesta campanya en què el partit taronja aspira a millorar els resultats del 20-D fent bandera de la seva "catalanitat" i competint amb Podem pel vot que vol un canvi a Espanya.

stats