Publicitat
Publicitat

L'Associació de Municipis per la Independència celebra que Duran assisteixi a la manifestació de la Diada

"Qui dóna suport al pacte fiscal també pot manifestar-se l'Onze de Setembre, i això val també per al Govern", assegura Vila d'Abadal

El president de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), Josep Maria Vila d'Abadal, ha celebrat la decisió del president del comitè de govern d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, d'assistir a la manifestació de l'Onze de Setembre convocada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC).

"Està molt bé que Duran i Lleida digui ara que vol anar-hi perquè Unió és un partit nacionalista i catalanista i té tot el sentit que els seus líders siguin presents en una manifestació tan important com aquesta", ha afirmat Vila d'Abadal –també alcalde de Vic i diputat d'Unió–, que considera que "qui dóna suport al pacte fiscal també pot manifestar-se l'Onze de Setembre, i això val també per al Govern".

Alcaldes de l'executiva de l'AMI compartiran amb els representants de l'ANC la capçalera de la manifestació per "fer palesa la representació municipalista a la Diada". Així, darrere de la capçalera hi seran la resta d'alcaldes de l'AMI que han volgut representar els diferents territoris catalans. Un cop finalitzada la manifestació, una representació de l'ANC i l'AMI mantindrà una trobada amb la presidenta del Parlament, Núria de Gispert.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT