Microsites 16/05/2014

Cañete s'esforça a sortir de l'embolic presentant-se com a deixeble de Loloya de Palacio

El candidat del PP a les eleccions europees intenta apaivagar les crítiques per haver dit que no podia mostrar "superioritat

Ara
1 min

BarcelonaSi t'has ficat en un embolic per un comentari que s'ha considerat desafortunat i masclista, el millor que pots fer és intentar mostrar la teva admiració per una dona respectada. Això és el que deuen haver pensat els assessors de Miguel Arias Cañete.

El cas és que el candidat del PP a les eleccions europees, després de veure com s'ha encès la polèmica per haver tractat amb condescendència, fregant el menysteniment, Elena Valenciano en un intent de justificar el seu paper en el cara a cara amb la candidata del PSOE ahir a la nit –ell mateix ha admès que no havia estat gaire lluït–, s'ha presentat com a deixeble d'una dona.

En un tuit, ha assegurat: "Tot el que he après d'Agricultura, m'ho va ensenyar una dona, Loyola de Palacio", la que va ser ministra d'Agricultura i després vicepresidenta de la Comissió Europea i que va morir l'any 2006 a causa d'un càncer.

stats