Màsters i postgraus

HUB4T presenta la seva oferta formativa de màsters i postgraus per al curs acadèmic 2023-2024

Els estudiants tenen a l'abast una gran varietat de màsters i postgraus, que ofereixen oportunitats d'aprenentatge d'alta qualitat en àrees clau com l'empresa, la salut i la tecnologia

Redacció
1 min
El Tecnocampus, situat a Mataró, arran de mar

HUB4T és el Centre d'Estudis de Postgrau i Formació Permanent del TecnoCampus. El seu objectiu és formar les persones al llarg de la seva vida amb una experiència educativa altament professionalitzadora, apostant clarament per l'emprenedoria i la innovació.

L’oferta formativa compta amb 4 màsters universitaris, 1 màster de formació permanent i 7 postgraus.

Una de les principals novetats d'aquest curs és el Màster en Gestió, Computació i Enginyeria Urbana, en col·laboració amb la prestigiosa École Supérieure d'Ingénieurs des Travaux de la Construction de Paris (ESITC) i el Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya (CETOP). Aquest màster ofereix una formació avançada en la gestió i la planificació de projectes urbans, amb un enfocament especial en la computació i la tecnologia aplicada.

Per conèixer en detall els diferents programes que ofereix, HUB4T va organitzar el mes d’abril sessions informatives online que es poden consultar online accedint a les gravacions. Estan dirigides per les direccions dels diversos programes, acompanyats per antics alumnes que comparteixen les seves experiències. Durant les sessions, els participants també van poder conèixer els processos d'admissió i les beques disponibles per als estudiants, a més de fer preguntes per aclarir dubtes.

stats