Contingut patrocinat

La UOC, una aposta d'èxit amb una alta ocupabilitat

La universitat nativa online continua creixent en oferta educativa i persones matriculades

ARA
1 min
Façana de l'edifici de la UOC.

BarcelonaLa Universitat Oberta de Catalunya (UOC), líder en el sector online de les universitats, se centra un any més en la inserció laboral dels seus estudiants. Les xifres avalen aquest esforç. Segons l'indicador homogeni d'ocupabilitat (IHE 2017, l'últim estudi disponible), el percentatge d'ocupabilitat dels estudiants de la UOC és del 87%, el més alt de totes les universitats espanyoles.

Formar persones al llarg de la vida és un dels lemes i objectius de la UOC. Per assolir-lo, la UOC ha desenvolupat una oferta formativa àmplia que s'adapta constantment a les necessitats de la societat i que actualment disposa de 28 graus, 53 màsters i una gran varietat de titulacions de postgrau, FP i altres, que ja han permès graduar-se a 104.501 estudiants.

Una de les claus de l'èxit de la UOC és la seva metodologia, que combina la qualitat dels estudis amb la flexibilitat de l'entorn online. Segons dades de la institució, el 54% dels estudiants trien aquesta universitat online per poder compaginar els estudis amb la feina i, de fet, el 89% de les persones matriculades combinen la seva faceta laboral amb l'acadèmica.

La metodologia 100% online de la UOC no solament aporta flexibilitat als estudis, sinó que dota els alumnes d'altres competències transversals, com ara l'autonomia, la resolució de problemes o el treball en equip a distància, aptituds professionals que les empreses consideren imprescindibles per encarar el futur laboral.

En un entorn cada cop més competitiu i exigent, la UOC es consolida com una de les millors opcions per a aquelles persones que busquen una formació universitària flexible, orientada al món laboral real i amb garanties d'èxit professional, tal com avala el seu alt índex d'ocupabilitat.

stats