FUTBOL

Thiago Alcántara serà operat de nou a Barcelona

El Bayern nega tensions internes dins del club provocades pel tractament al jugador

El jugador del Bayern Munic Thiago Alcántara serà operat a Barcelona després de trencar-se per tercera vegada el lligament interior del genoll dret, segons ha informat aquest dilluns el president del Consell Directiu del club, Karl- heinz Rummenigge.

Rummenigge ha criticat les informacions periodístiques sobre els suposats enfrontaments dins del club al voltant del tractament de Thiago.  Segons les seves paraules, la premsa ha informat de moltes "falsedats", ja que dins del Bayern "no s'ha viscut cap discrepància mèdica".

El jugador va patir un nou trencament parcial del lligament interior del genoll dret la setmana passada durant un entrenament, quan s'esperava que reaparegués aviat després d'una llarga absència.  El club ho va atribuir a un problema de cicatrització i va avançar que la seva baixa durarà diverses setmanes.

La seva lesió ha ocupat pàgines en la premsa esportiva alemanya, que ha informat de suposats problemes entre l'entrenador del Bayern, Pep Guardiola, i el metge del club, Hans-Wilhelm Müller Wohlfahrt. Guardiola hauria autoritzat, contra l'opinió de Müller Wohlfahrt- que Thiago es tractés a Barcelona amb el metge Ramon Cugat, qui ha negat haver donat cortisona al jugador, tal com s'ha publicat.