Publicitat
Publicitat

ESPÈCIE PROTEGIDA

Confiem en Mister Chen

Aquesta setmana, el nostre president (propietari, salvador, guia) està de visita a Barcelona. S’ha fet la foto oficial, diumenge anirà al camp i dimarts presidirà l’assemblea d’accionistes. Tot i que he llegit informacions contradictòries, sembla que s’estalviarà la visita al Camp Nou. No li sobra el temps i dedicar una setmana intensa i exclusiva a una de les seves empreses és suficient. D’altra banda, l’entenc: el meu temps no té tant valor, però des de fa molts anys m’estalvio travessar la Diagonal per assistir al derbi.

Ja fa més d’un any que vam sentir el seu nom per primer cop. Alguns pericos ja han entrat en la fase d’exigència a la manera dels nou-rics. La majoria, entre els quals m’hi compto, no ens movem de la sorpresa, l’agraïment i el gaudi. No acabem d’entendre gaire quins motius l’han portat a invertir en l’Espanyol però tampoc gosem insistir en la pregunta, no fos cas que s’ho repensés.

El meu amic Jorge Garcia, president de l’Associació de Petits i Mitjans Accionistes (APMAE), diu que els números li quadren i que, tot i que el deute encara és important, anem pel bon camí. Confio en el Jorge i sé que Mister Chen ha posat diners. Per tant, per aquest costat, respirem.

L’equip -i aquí em permeto presumir amb un antipàtic “Jo ja ho deia”- funciona. Quique sap què té entre mans, té un pla i ens acostem a l’objectiu. Dissabte al camp de l’Atlètic vam passar una prova de foc. Crec que va ser un punt d’inflexió. Vull creure que un dia recordarem aquest empat com a minut u de l’hegemonia blanc-i-blava com a tercer en discòrdia de la Lliga bipartidista. El principi del final del cholisme. El principi del principi del quiquisme. El centre del seu negoci -el futbol- va pel bon camí.

Per tant, aquests dies Mister Chen només ha de resoldre petits detalls en aquests dos àmbits tan importants. Alguna complicació més important té en el vessant social. Però hi ha variables que difícilment pot controlar. No té cap sentit que hi intervingui directament. Em temo que si conegués segons quin personatge dels que lideren La Curva, agafaria els diners i se’n tornaria a Xina. Per tant, cal trobar interlocutors vàlids, amb autoritat moral. Quique s’hi va oferir, però la seva feina no és aquesta. Proposo que se li encarregui a Tamudo. La seva tornada al club ha estat una de les grans notícies d’aquests mesos. Ara té l’ocasió de fer una intervenció clau. I podria comptar amb la col·laboració d’un altre mite, Rafa Marañón, que sembla que també entrarà ben aviat al club. Mister Chen s’hauria de reunir amb ells i demanar que intervinguin.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT