Indycar
Esports 26/09/2021

El català Àlex Palou fa història a la Indycar

El pilot de Sant Antoni de Vilamajor ha fet una cursa molt intel·ligent

À.G.
1 min
Àlex Palou

BarcelonaÀlex Palou ha fet història i s'ha proclamat campió de la Indycar. El pilot de Sant Antoni de Vilamajor, que arribava a l'última cursa del campionat com a líder de la classificació, amb un avantatge de 35 punts respecte al seu perseguidor immediat, ha fet una cursa molt intel·ligent a Long Beach per evitar ensurts i assegurar-se el títol. El català ha tancat el campionat amb un quart lloc.

"És un somni, no sé què dir. Només tinc paraules d'agraïment per a l'equip i per a tota la gent que m'ha ajudat a arribar fins aquí", ha dit. Després que Marcus Ericsson i Scott Dixon perdessin qualsevol opció matemàtica d'accedir al títol diumenge passat a Laguna Seca, les possibilitats dels rivals eren mínimes i el pilot del RACC, que té 24 anys, en tenia prou amb acabar entre els onze primers per proclamar-se campió.

Àlex Palou

"Vinc d'una família que no té cap experiència en el món del motor. N'hem anat aprenent pas a pas. Vaig començar als cinc anys fent kàrting perquè era una cosa que ens agradava i era per passar-ho bé els caps de setmana. A partir d'allà vam començar a fer curses per Catalunya, després a Espanya i vam acabar fent tots els campionats d'Europa i del món. Sempre hi ha hagut algun patrocinador o persona que ens ha ajudat a fer salts d'un lloc a l'altre i, sense pensar on podríem arribar, hem arribat aquí", va explicar Àlex Palou en una entrevista a l'ARA.

stats