PRIMERA DIVISIÓ
Esports 23/05/2014

Bankia diu que no hi ha cap acord amb cap inversor sobre el València

La Fundació València CF va escollir dissabte passat per unanimitat l'empresa Meriton, propietat del magnat de Singapur Peter Lim, per comprar el club

Efe
1 min
Peter Lim, nou propietari del València

ValènciaBankia no ha arribat a cap acord amb cap inversor sobre el deute que el València CF manté amb aquesta entitat bancària, segons han informat a EFE fonts de Bankia. Segons aquest banc, des de divendres passat s'han mantingut diferents contactes sobre aquest assumpte, però fins ara no assolit cap acord.

La Fundació València CF va escollir dissabte passat per unanimitat a l'empresa Meriton, propietat del magnat de Singapur Peter Lim, perquè aquesta adquirís les accions d'aquesta fundació, que posseeix un setanta per cent del capital social del València CF i que manté un deute de aproximadament noranta milions d'euros amb Bankia.

Bankia ha comunicat avui que no hi ha cap acord amb cap inversor després de tenir coneixement que el president de la Fundació València CF, Aurelio Martínez, ha informat que Peter Lim i Bankia havien arribat a un acord sobre el pagament del préstec de gairebé 220 milions d'euros que té el València amb l'entitat bancària. "Pel que ens expliquen han arribat a un acord a falta d'uns petits serrells i això suposarà a Peter Lim que no aporti entre 50 o 100 milions més".

stats