ESPORTS
Esports 11/09/2015

Barça i Espanyol participen a l'ofrena a Rafael Casanova amb jugadors del primer equip

Carles Vilarrubí, vicepresident del Barça, afirma que el club no és un actor del procés català

Ara
2 min
Ofrena del Barça per la Diada

BarcelonaL'esport català no ha faltat a la cita de cada any a l'estatua a Rafael Casanova de Barcelona, en motiu de la Diada. Malgrat la pluja, els representants dels dos clubs catalans de Primera han fet acte de presència abans dels entrenaments per preparar els duels contra l'Atlètic de Madrid (Barça) i el Reial Madrid (Espanyol).

El Barça, just ara que pateix problemes amb jugadors joves de la Masia, ha fet una ofrena amb molts jugadors del juvenil. Iniesta i Sergi Roberto han estat els jugadors presents del primer equip, al costat del president Bartomeu.

Joan Collet ha encapçat la representació de l'Espanyol, acompanyat de jugadors com Víctor Sánchez, Víctor Álvarez, Javi López i Abraham González.

La Unió de Federaciones esportives catalanes (UFEC) també ha participat a l'ofrena, així com altres clubs i entitats com el Joventut de Badalona.

Vilarrubí, amb Piqué

El vicepresident de l'àrea institucional del Barça, Carles Vilarrubí, ha assegurat després de l'ofrena que subscriu "al cent per cent" les declaracions que ahir va fer Gerard Piqué en relació amb els xiulets que ha rebut últimament quan juga amb la selecció espanyola. "És un noi honest, sincer i, sobretot, molt conseqüent amb les seves idees. Ahir va demostrar ser una persona que hauria de ser un exemple per a molts altres esportistes" ha dit, definit com "anòmals" els xiulets que està rebent quan juga amb la selecció espanyola.

Vilarrubí també ha assegurat que el club blaugrana no interferirà durant els comicis catalans, en deixar clar que "no som actors" del procés electoral. "Des del punt de vista institucional aquesta diada no és especial. Sí que coincideix amb una campanya electoral, però nosaltres com a club no som actors d'aquest procés. Ha coincidit amb una campanya electoral, raó de més perquè nosaltres, com a club, no hàgim d'interferir en aquest procés" ha afirmat.

stats