HANDBOL
Esports 22/05/2015

Entrada gratuïta per veure el darrer partit del Barça d'handbol al Palau aquesta temporada

L'equip de Xavi Pascual juga contra l'Ademar el dia que rebrà el títol de lliga

Efe
2 min
Els jugadors del Barça d'handbol celebren el títol / @jmbartomeu

BarcelonaEl Barça, campió de la lliga Asobal des de fa ja quatre jornades i encara invicte, tancarà demà (16.15 hores) el campionat contra l'Ademar Lleó en un Palau Blaugrana on l'equip de Xavi Pascual brindarà el títol a la seva afició.

Per primera vegada aquesta temporada, l'entrada serà gratuïta per a tots els aficionats que ho desitgin, siguin socis o no, fins que s'esgotin totes les localitats. El president de l'Associació de Clubs d'Handbol (ASOBAL), Eduard Coll, i el de la Reial Federació Espanyola d'Handbol, Francisco Blázquez, seran els encarregats de lliurar als barcelonistes el trofeu al final del partit contra l'Ademar.

Amb aquest títol, els de Xavi Pascual igualen els cinc consecutius que van aconseguir els de Valero Rivera. A més, la victòria blaugrana li permetria tancar dues temporades consecutives sense conèixer la derrota i sumar el seu triomf a la Lliga número 61, a només sis del rècord absolut de la competició en mans del BM Ciudad Real de Talant Duixebàev, amb 67 victòries i una ratxa que va durar 26 mesos.

El tècnic blaugrana també pot igualar, si aconsegueix els dos títols que encara li resten aquesta temporada -la Lliga de Campions i la Copa del Rei-, els set del 'Dream Team' de Valero Rivera en la campanya 1999/2000.

Per al partit de demà, Pascual, que des de fa dies està pensant en el partit de semifinal de la fase final al títol europeu de Colònia contra el Kielce polonès, no podrà comptar amb l'extrem esquerrà Joan Saubich, que pateix un trencament fibril·lar al bessó intern de la cama dreta i que es perdrà el que resta de temporada. L'equip de Dani Gordo, de la seva banda, arriba al Palau obligat a aconseguir la victòria si vol tenir alguna opció d'ocupar plaça europea la temporada que ve.

stats