BARÇA
Esports 22/03/2016

El Barça jugarà aquest estiu contra el Liverpool, el Leicester i el Celtic

El partit contra els escocesos serà a Dublín, el 30 de juliol, mentre que l'enfrontament amb el Leicester serà a Estocolm el 3 d'agost

Toni Padilla
1 min
Mahrez, aixecat pels seus companys després de marcar el gol del triomf del Leicester a Watford.

BarcelonaEl Barça jugarà aquest estiu amistosos al Regne Unit i a Irlanda. Aquesta tarda es farà public el calendari definitiu dels amistosos, però segons ha pogut confirmar l'ARA, el Barça jugarà un partit carregat de simbolisme el 30 de juliol a la capital de la república d'Irlanda, Dublín, contra el Celtic de Glasgow, el club amb més aficionats a Irlanda.

Aquest estiu el Barça no té previst fer gira fora d'Europa, en ser un estiu carregat de partits (els jugadors europeus afronten l'Eurocopa, i els americans, la Copa Amèrica del Centenari), així que el Barça jugarà dos partits més. D'una bnada, ja està definit el partit contra el Leicester per al 3 d'agost, a Estocolm. D'altra banda, també hi ha previst un partit contra el Liverpool que encara està pendent d'establir-ne la data i el lloc.

Aquests amistosos formen part de la International Champions Cup, una competició que organitza partits a diferents estats entre clubs de primer nivell cada estiu. El Barça, a diferència d'altres anys, no jugarà als Estats Units. Aquest torneig organitza partits a Europa, Austràlia, la Xina o Amèrica. El Madrid també hi participarà, però sense enfrontar-se amb el Barça.

stats