BARÇA
Esports 03/07/2017

El Barça guanya el cas a l'empresa MCM per l'explotació de la façana de La Masia

L'Audiència Provincial ha confirmat la primera sentència

Ara
1 min
La façana de l'edifici de la Masia

BarcelonaLa secció 16a de l’Audiència Provincial de Barcelona ha confirmat la sentència dictada pel jutjat de primera instància 25, de Barcelona, en què es desestimava la demanda interposada per l'empresa MCM Publicidad contra el Barça, en relació amb el contracte d’explotació publicitària de la façana de La Masia.

Segons aquesta resolució judicial, el Barça no tenia cap obligació contractual de col·laborar en la recerca de possibles companyies interessades a inserir publicitat en aquesta façana i, per tant, no va cometre cap incompliment. L’Audiència constata que MCM Publicidad, SL, ni va instal·lar les pantalles de leds ni va aportar una sola proposta d’empresaris interessats a publicitar-se en aquest espai. MCM havia de posar aquesta façana de leds al nou edifici de La Masia, per guanyar diners llavors projectant publicitat, però les dues parts no es van posar d'acord en la forma en què s'havien de pactat aquestes publicitats.

El novembre de l’any 2013 MCM Publicidad, doncs, va interposar una demanda en què reclamava la resolució del contracte d’explotació publicitària de la façana de La Masia per incompliment del club i sol·licitava la condemna al pagament per part del club de 99.300.000 euros en concepte de danys i perjudicis. La sentència dictada per l’Audiència Provincial de Barcelona ratifica la desestimació íntegra de la demanda, per la qual cosa condemna MCM Publicidad, SL, al pagament de les costes judicials que, en aquest cas, superaran els 900.000 euros.

stats