BARÇA
Esports 10/02/2013

Jordi Roura: "És molt positiu que marquin homes com Alexis i Villa"

El tècnic de Llagostera ha afirmat que "amb aquest horari l'estadi era una festa"

Toni Padilla
2 min
Jordi Roura dóna instruccions durant el Barça - Getafe

BarcelonaDesprés de golejar el Getafe, Jordi Roura ha comentat que "l'afició ens ha donat suport, l'estadi era una festa, amb molts nens. Ens ha agradat". Sobre el partit, Roura ha afirmat que "mai és fàcil jugar amb una nova rutina. Els jugadors han demostrat un gran nivell, amb intensitat i controlant el partit sempre". Roura ha comentat que "tot plegat ha estat diferent, jo he jugat molts cops a les 12, i s'ha fet estrany fer-ho amb el primer equip". A més, ha admès que "no és molt normal que els sis gols els facin sis homes diferents. És una bona noticia veure que diferents jugadors poden marcar gols".

De cara al futur, Roura ha afirmat que "dilluns hi ha un viatge de membres de la secretaria tècnica a Nova York per parlar amb en Tito. Ara afrontem una setmana llarga on donarem dos dies de descans als jugadors". A nivell personal, Roura ha dit que "sóc un home tranquil i porto bé aquests dies. Tinc molt clar quin és el meu paper, jo sóc el segon entrenador i no vull deixar de ser-ho".

Sobre noms individuals, ha lloat Song ja que "feia dies que no tenia minuts i ha jugat amb un nivell molt alt" i d'Alexis ha dit que "ens alegrem pel seu joc. No tenim mai queixa de l'actitud però li faltava el gol. És una bona noticia que recuperi la confiança de cara al gol". Roura ha reconegut que és "important que marquin jugadors com Alexis i Tello per la seva confiança". De Villa ha afegit que "és un home molt important" i d'Iniesta que "avui ha jugat d'interior, altres cops com extrem amb llibertat. La seva posició en el joc no canvia molt entre partits.Està jugant a un nivell molt alt".

stats