Esports 12/01/2012

El Barça tanca el traspàs de Maxwell al París Saint-Germain

àlex Gozalbo
2 min
Maxwell deixarà el Barça.

BARCELONAA petició del jugador, el París Saint-Germain (PSG) i el Barça van arribar ahir a un principi d'acord per al traspàs de Maxwell. Després d'amortitzar el seu fitxatge durant dues temporades i mitja, el club blaugrana recupera una part de la inversió que va fer pel futbolista, que a l'estiu del 2009 va costar uns 4,5 milions d'euros. Posteriorment l'Inter de Milà ha ingressat uns 500.000 euros per conceptes variables relacionats amb el rendiment del defensa, que ahir ja va viatjar a París per passar la revisió mèdica.

Pep Guardiola, entrenador del Barça, no va posar impediments a l'operació. "Maxwell ens va venir a veure i ens va dir que tenia una oferta del PSG i que l'estava valorant i que li agradaria acceptar-la. Al jugador que no està a gust o que vol provar altres coses, si arriba a un acord amb el club, jo mai li posaré cap impediment. És impossible quedar-te si no ho vols", explica el tècnic.

Sobre la renovació d'Éric Abidal, Pep Guardiola no vol afegir pressa a la negociació: "Després de l'entrebanc que li va posar la vida l'any passat, vull que prengui la decisió amb total llibertat, ell ja sap que és molt important per a nosaltres".

Dinar a València

Els representants de Jordi Alba, Vicente Forés i José Tárrega, van dinar dimarts a València amb Josep Maria Orobitg, agent de Pep Guardiola. El futbolista català, que juga per la banda esquerra, té contracte amb el València CF fins al juny del 2013, i el club, que es va sentir molestper la trobada, tan sols estudiarà les ofertes que arribin per escrit.

A Vicente Forés, que també representa Eusebio Sacristán i Kiko Femenía, tampoc li va agradar que es conegués la notícia, ja que considera que el València ho pot interpretar com una tàctica per augmentar la fitxa del jugador.

stats