Escàndol en el món del futbol

Abidal: "Perdona'm, Hayet, em mereixo aquesta humiliació"

L'exjugador del Barça se sincera després que la seva dona li demanés el divorci pel cas Hamraoui

ARA
2 min
Éric Abidal i la seva dona, Hayet, en una imatge del 2015.

BarcelonaNou capítol vinculat a la pallissa que va rebre fa uns dies la jugadora del PSG, i ex del Barça, Kheira Hamraoui. La investigació va destapar la implicació de l'exjugador i exsecretari tècnic blaugrana, Éric Abidal, en l'agressió, ja que la futbolista tenia un telèfon mòbil amb la SIM a nom seu. I després va transcendir que una de les hipòtesis que preveu la instrucció és que els dos agressors encaputxats actuessin per encàrrec de la dona d'Abidal, Hayet, que sabia que el seu marit havia mantingut una relació extramatrimonial del 2018 al 2020 amb Hamraoui. Fruit de tot plegat, Hayet Abidal va tramitar el divorci fa uns dies a Barcelona.

El nou gir de guió passa pel compte d'Instagram d'Abidal. L'exdefensa francès ha publicat una foto seva plorant i un text en què demana perdó a la seva encara parella, amb la qual té cinc fills. "Hayet, perdona'm. Sigui quina sigui la teva decisió, seguiràs sent la dona de la meva vida, i especialment la mare dels nostres meravellosos fills. Em mereixo aquesta humiliació encara que em mati viu. Si Déu vol, algun dia em perdonaràs", ha escrit, sense filtres, Abidal, que està previst que declari pròximament davant la justícia francesa. No està imputat. Només investigat. De fet, la prioritat de la instrucció és trobar els agressors encaputxats, que encara no han aparegut i són una part primordial per aclarir els fets del 4 de novembre passat a la rodalia de París.

En un primer moment es va sospitar que rere l'agressió hi havia Aminata Diallo, companya d'equip de Hamraoui i que anava amb ella al mateix cotxe quan dos individus van agredir l'exblaugrana amb una barra de ferro. A Diallo no li van fer res i per això la policia va sospitar primer d'ella i la va mantenir 36 hores en custòdia, fins a deixar-la en llibertat. Però dimarts passat el diari francès Le Monde va assenyalar Abidal: segons fonts de la investigació, s'havia trobat el nom de l'exblaugrana a la targeta SIM del telèfon de Hamraoui i, a més, la nit dels fets els agressors haurien recriminat a la víctima –segons la seva declaració– haver-se ficat al llit, suposadament, amb homes casats. A partir d'aquí van lligar caps i Abidal va passar a ser el principal sospitós d'estar al darrere de l'agressió.

La petició de divorci de Hayet Abidal la va confirmar divendres passat la seva advocada, Jennifer Losada, en un comunicat que va recollir el canal Esport 3. Segons l'escrit, el detonant hauria sigut una confessió en privat d'infidelitat de l'exjugador. El comunicat també indicava la voluntat de Hayet Abidal de "netejar el seu honor i la seva reputació, malmesa pels rumors".

stats