Barça

La dona d'Abidal va amenaçar Hamraoui fa dos anys, segons Diallo

L'exjugador del Barça va trucar a l'actual futbolista del PSG l'endemà que fos apallissada

ARA
2 min
Éric Abidal i la seva dona, Hayet, en una imatge del 2015.

BarcelonaL'exjugadora del Barça Kheira Hamraoui, que va ser assaltada i agredida a la rodalia de París el 4 de novembre, va rebre una trucada d'Éric Abidal l'endemà de l'incident, segons explica aquest dimarts el diari francès L'Équipe. L'exfutbolista i exsecretari tècnic blaugrana va interessar-se per Hamraoui, que, davant d'algunes companyes i amb el mans lliures activat, li va preguntar si la seva dona, Hayet, amb la qual està casat des del 2007, era capaç d'agredir-la. Abidal ho va negar.

L'exlateral del Barça està implicat en el cas després que Le Monde informés dilluns, citant fonts de la investigació, que l'agressió a Hamraoui és a conseqüència de la relació sentimental (i extramatrimonial, en el cas d'Abidal) que van mantenir entre el 2018 i el 2020, quan l'un exercia de secretari tècnic del Barça i l'altra jugava al primer equip femení. La pista va ser la SIM del telèfon mòbil de la futbolista, a nom del seu suposat amant.

Els nous detalls de la investigació afecten la dona d'Abidal, Hayet, que segons el testimoni d'Aminata Diallo, companya actual d'equip de Hamraoui i inicialment assenyalada com a autora intel·lectual de l'agressió, ja va amenaçar la futbolista fa dos anys després d'assabentar-se que mantenia relacions amb Abidal. Diallo també afegeix que una persona amb el sobrenom de Jaja, actualment a la presó per un altre cas, va mediar perquè Hayet Abidal deixés d'amenaçar Hamraoui.

Diallo, exculpada

En tot cas, la investigació sobre l'incident està en fase inicial. Per això Abidal i la seva dona no estan imputats, tot i que podrien ser cridats a declarar durant la instrucció en qualitat de testimonis. De fet, la prioritat de la policia francesa ara mateix és trobar els dos autors materials de l'intent de pallissa.

El gir de guió arriba després que se sospités inicialment d'Aminata Diallo, companya d'equip de Hamraoui i que també viatjava en el cotxe quan van trobar-se uns encaputxats que van pegar a l'exblaugrana amb una barra de ferro, cosa que li va provocar talls a les mans i a les cames i la va enviar a l'hospital. A Diallo, però, no li va passar res. Per això la policia sospitava d'ella i la va mantenir 36 hores en custòdia, fins a deixar-la en llibertat després d'haver declarat. Diallo està pràcticament descartada com a cervell de l'operació.

stats