Esports Barça 11/02/2022

El Barça es veurà les cares amb el Rayo de Santiso als vuitens de final

L'eliminatòria, a partit únic, enfrontarà dos equips amb realitats ben antagòniques en la seva aposta pel futbol femení

2 min
Jenni Hermoso durant el matx contra el Rayo a la Lliga

BarcelonaLa Copa torna a estar en marxa. Els setze equips que disputen els vuitens de final, i que es jugaran avançar en la competició copera, ja tenen el seu rival assignat. El Barça, vigent campió del trofeu, s'enfrontarà al Rayo Vallecano el 2 o 3 de març a Vallecas. L'eliminatòria, a partit únic, disposarà sobre el camp dos equips amb realitats totalment antagòniques. A banda dels resultats (les blaugranes encapçalen la taula mentre que el club madrileny va últim), els clubs estan als antípodes pel que fa a la professionalització i condicions de les seves futbolistes.

El conjunt madrileny porta des de principi de temporada sent protagonista per la falta de recursos destinats al femení. Sense serveis mèdics, sense delegat, sense equipacions completes de la present temporada, amb lloguers sense pagar per part del club... Així viuen les futbolistes entrenades per Carlos Santiso, protagonista per excel·lència de la polèmica que es viu a Vallecas. "Ens falta que n'agafem una, però que sigui major d'edat per no ficar-nos en merders, i carregar-nos-la tots junts". Així defensava el nou entrenador del Rayo les violacions en grup com a eina de cohesió en un missatge de fa cinc anys i que ara ha sortit a la llum. Tot i disculpar-se, el món del futbol segueix indignat amb el fet que Raúl Martín Presa, president del conjunt madrileny, mantingui a la banqueta un tècnic que és la seva aposta personal per salvar la temporada.

Aquest Rayo s'enfrontarà a un Barça demolidor, amb l'objectiu clar d'aconseguir un nou triplet i que, de forma clara, fa una aposta ferma pel futbol femení. Amb realitats ben diferents, els dos equips es trobaran damunt la gespa per aconseguir el bitllet per a quarts de final de la Copa.

stats