El naufragi d'un Barça “sense espurneta” i "sense explicació"

El vestidor, decebut després de l'empat al camp del Llevant

Martí Molina
1 min
Ronald Koeman molt enfadat durant el Llevant-Barça.

Barcelona“Volíem posar pressió a Madrid i Atlètic. Posar-nos líders i veure què passava. Però marxem amb males sensacions”. Sergio Busquets va ser el primer a donar la cara després del naufragi del Barça al camp del Llevant, on va dir pràcticament adeu a la Lliga. “No és matemàtic, però al final el punt que sumem va en contra nostra”, afegia, recordant que “queden pocs punts i pocs partits”. Només dos. Sembla una quimera.

“No tinc explicació per a la segona part, ens hem relaxat massa. Sabem que, defensivament, ens costa mantenir la porteria a zero. Però encaixar tres gols en 45 minuts és excessiu per a aquest equip”, afegia Ronald Koeman, capcot i “sorprès” de veure com el Barça ha deixat escapar dos gols d’avantatge. “La Lliga depèn dels resultats dels altres, però és evident que hem fet un pas de gegant enrere”, tancava l’entrenador, amb poques ganes de parlar.

Busquets, que va jugar el partit amb una protecció al cap pel cop que havia rebut dissabte, va anar més enllà del partit al Ciutat de València. “No ha sigut aquest partit, ha sigut la temporada. Ens han fet molts contraatacs fàcils i ens han marcat amb facilitat. No hi ha gaire explicació. Tot han sigut errors nostres. Hem tingut un tram de Lliga en què estàvem amb aquella espurneta i ens sortien les coses. Però als últims partits no ha sigut així. Granada, Atlètic de Madrid, Llevant... se’ns han escapat punts per lluitar per la Lliga”.

stats