Lliga Femenina
Esports Bàsquet 01/05/2011

Sílvia Domínguez, 162 centímetres de talent

La base catalana fa 162 centímetres d'alçada, set menys que Leo Messi, però això no ha estat impediment per completar la seva millor temporada de la història

àlex Gozalbo
1 min
Sílvia Domínguez.

BarcelonaSílvia Domínguez fa 162 centímetres d'alçada, set menys que Leo Messi, però això no ha estat impediment perquè la base del Perfumerías Avenida de Salamanca completi la seva millor temporada de la història. A més de guanyar Supercopa, Lliga Femenina i Eurolliga, la base s'ha consolidat com una de les millors bases d'Europa.

"Ha estat una temporada increïble, de somni. Hem aconseguit el triplet després de quatre anys sense cap títol i estic molt orgullosa", assegura Domínguez, que aquest any ha fet una mitjana de 5,7 punts i 4,1 assistències per partit a l'Eurolliga Femenina. Especialment destacada va ser l'aportació a la final four d'Ekaterinburg, on va anotar 16 punts en el partit decisiu contra l'Spartak de Moscou.

"Guanyar la Lliga ha tingut molt de mèrit, sobretot perquè ha arribat després del títol de l'Eurolliga i l'equip ha demostrat que podia seguir competint i no perdre la concentració", diu Domínguez, que ha exercit de capitana del Perfumerías Avenida, on ha jugat cinc temporades (2006-2011).

El cicle de Sílvia Domínguez a Salamanca ha finalitzat i els directius del Perfumerías Avenida ja l'han criticat per deixar el club. La catalana, nascuda a Montgat, encara no ha anunciat a quin equip jugarà la propera temporada. Aquest estiu, a més, hi ha Eurobàsquet i sembla evident que José Ignacio Hernández tornarà a apostar per ella.

stats