Bàsquet - Lliga Endesa

Un admirador indiscret de Sergi Llull salva el Barça: l'Instant Replay de l'ARA

Joel Parra anota la cistella decisiva contra el Monbus Obradoiro

Celebració de Joel Parra

BarcelonaEl Barça va tancar la primera volta amb una ajustada victòria contra el Monbus Obradoiro (92-90). L'equip blaugrana perdia per 13 punts de diferència. El partit es va decidir en l'última jugada de la pròrroga, quan Joel Parra va capturar un rebot ofensiu i va anotar la cistella decisiva. L'aler català, que fa poc es va declarar fan del madridista Sergi Llull en una entrevista a La sotana, va viure la seva primera gran nit amb la samarreta blaugrana.

Devin Robinson sent consolat a Bilbao

Una derrota que no evita un somni

Tot i perdre en un dels pitjors partits de la temporada a la pista del Surne Bilbao Basket (74-54), el Baxi Manresa disputarà la Copa del Rei. Equips del nivell de Baskonia o Joventut hauran de veure la competició a través de la televisió. El conjunt bagenc va confirmar el seu bitllet a Màlaga gràcies a la victòria del Reial Madrid al Fernando Buesa Arena. Pedro Martínez ha aconseguit la gesta en dues de les tres últimes temporades.

Ante Tomic, pivot del Joventut, protegint un rebot

Un equip amb poques ganes de viatjar

El Joventut és un equip quan juga al Palau Olímpic i un altre molt diferent quan juga fora de casa. La Penya va perdre a la pista del Lenovo Tenerife (90-70). "Hem fet un molt mal partit. No hem sigut competitius i no ho hem estat en cap partit fora de casa aquesta temporada exceptuant els casos de Palència i Girona", va alertar Carles Duran. La bona notícia és que tres dels quatre pròxims partits de la Lliga Endesa es jugaran a Badalona.

Brae Ivey durant el seu debut a Saragossa

Una estrena sense punteria

La cinquena derrota consecutiva empitjora la classificació del Bàsquet Girona, que va perdre a la pista del Casademont Saragossa (81-74). "El primer quart ha marcat el partit. No hem començat amb la intensitat que el partit requeria", va reconèixer Salva Camps. El tècnic va fer debutar Brae Ivey, que va fallar sis dels set tirs que va intentar i no va tenir l'estrena que hauria desitjat. El substitut de Markel Brown necessita temps per adaptar-se.